روش های استفاده از قدرت های شگفت انگیز مغز برای رسیدن به تمام اهداف بزرگ
تقریبا همه ما میدانیم که مغزمان از دو بخش اصلی تشکیل شده یک حافظه نامحدود برای ذخیره سازی اطلاعات و یک ماشین پرقدرت تصمیم گیری که حتی بدون این که خودمان متوجه شویم در طول روز هزاران تصمیم میگیرد و آنها را انجام میدهد. میتوان گفت تقریبا تمام تصمیم گیری های ما توسط ضمیر ناخودآگاه انجام میشود و درصد کمی از تصمیم گیری هایمان را که فکر میکنیم آگاهانه انجام دادیم، هم با تاثیر از تصمیمات قبلی ضمیر ناخودآگاه انجام می شود.
وظیفه مغز ما چیست؟ به ساده ترین زبان میتوان گفت وظیفه مغز، زنده نگه داشتن ماست و برای رسیدن به این هدف همیشه سعی دارد که ما را در امن ترین نقطه زندگیمان نگه دارد، و برای این کار از هیچ تلاش و ترفندی دریغ نمی کند، مانند وظایفی که در طول روز به اعضای بدنمان محوَّل میکند یا دلایل به ضاهر قانع کننده ای که برای انجام ندادن کارهای سخت به ما گوشزد میکند. اما لازم است بدانیم که کارهای سخت از نظر مغز، واقعا کارهای سختی نیستند، اما مغزمان به این دلیل که میدانید این کارها قرار است ما را از حاشیه امن زندگی روتین خودمان خارج کند از انجام دادنشان میترسد و برای متقاعد کردن ما به انجام ندادنشان آنها را سخت جلوه میدهد تا به این وسیله ما در در حاشیه امن نگه دارد، کارهای سخت از نظر مغز به سه دسته اصلی تقسیم میشوند که بعدا درمورد هریک از آنها توضیح خواهیم داد: 1. کارهایی که تا به حال تجربه انجام دادنشان را نداشته ایم. 2. کارهایی که اطلاعات و مهارت لازم برای برای انجام دادنشان را نداریم. 3. کارهایی که مغز با استفاده از اطلاعات قبلی، مطمئن است انجام دادنشان تغییری در زندگی ما ایجاد میکند، اما برای حفظ شرایط فعلی با ترفندهایی مانند اینها ما را متقاعد میکند که انجامشان ندهیم (این کار خیلی سخته و تو نمیتونی انجام بدی - بعدا انجام بده - از شنبه انجام بده - یه چرخ تو اینستاگرام بزن بعد انجام بده - راستی عصرونه نخوردی برو عصرونه بخور - الان تلویزیون برنامه مورد علاقه ت رو پخش میکنه برو ببین بعد کارتو انجام بده - و هزاران دلیل دیگه که فقط و فقط به ما اجازه نده که تغییر کنیم) اگر شما هم با این دلایل آشنا هستید خوشحال میشوم که در قسمت نظرات دلایل خودتان را بنویسید.
برای هر تغییری در زندگی لازم است که تصمیمات ضمیر ناخودآگاه مغزمان را تحت کنترل خود درآوریم. اما چگونه؟ اما چگونه میتواین این کار را انجام داد؟ اگر میتوانیم تصمیمات ناخود آگاهمان را آگاهانه کنترل کنیم اصلا چرا آن را ناخودآگاه می نامند؟ برای پیدا کردن پاسخ این سوالات لازم است کمی به عقب برگردیم، قبلا گفتیم که مغز حافظه ای برای ذخیره اطلاعات و یک ماشین پرقدرت تصمیم گیری است. پس میتوان به زبان خیلی ساده تر گفت مغز ما ماشینی است که به وسیله اطاعاتی که قبلا ذخیره کرده، الان تصمیماتی را میگیرد تا ما را در همان شرایط قبلی نگه دارد.
برای مطالعه ادامه این مقاله و یادگیری روش های استفاده از قدرت های مغز برای رسیدن به اهداف لازم است در سایت اشتراک مطالعه یا اشتراک ویژه داشته باشید. میتوانید با کلیک روی این قسمت اشتراک مطالعه و با کلیک روی این قسمت اشتراک ویژه خود را تهیه کنید.